Elektra auto en alles over elektrische laadpaal

elektrische autoJe ziet ze steeds vaker en het lijkt niet meer dan tijd te zijn dat de elektrische auto het straatbeeld zal veranderen. Ondanks verwoede pogingen van de oliemaatschappijnen om de ontwikkelingen tegen te gaan, maar varend op een samenleving die duurzaamheid nastreeft zal de elektrische auto de strijd vast winnen.

Qua techniek kan het allemaal, maar de economie rondom de benzineauto is de belangrijkste tegenstander. Garages, onderdelen en olie dat moet natuurlijk allemaal helemaal op voordat er op schone, goedkope, energie wordt overgestapt.

De traditionele ondernemingen all Shell, proberen uiteraard ook de vruchten te plukken van de nieuwe elektra economie. Pogingen om te mengen in windenergie, acculeveranciers en ontwikkelaars zullen vast nog een tijdje doorgaan.

Dan maar hopen voor de consument dat er elektrische auto's worden ontwikkeld die je zelf kunt opladen of die op zonneenergie zullen rijden in de toekomst. Anders wordt een 'litertje' energie straks ook € 1,80.

Voordelen van een elektrische auto

Natuurlijk is alles volop in ontwikkeling, en zijn de kosten nog relatief duur, maar de voordelen zijn groot. Een aantal voorbeelden:

 

Nadelen van elektrische auto's

laadpunt of laadpaal elektrische autoZijn er nog nadelen? naturlijk zijn die er ook.

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat een voledige doorbraak de komende jaren niet te stoppen is. Met nieuwe mogelijkheden, nieuwe snufjes, modellen en ideeen zal de auto-industrie een mooi boost krijgen!

Filmp en uitleg voor het opladen van een elektrische auto

 

Nadeel filmp van een elektrische auto

Filmpje van enkele nadelen van een elektrische auto